Το καφενείο του ζωντανού στοιχήματος sfhka.blogspot μεταφέρθηκε σε δικό του SITE επισκεφτείτε το www.sfhka.org

powered by Agones.gr - opap

Join the Linkwise Affiliate Network!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

14η αγ.: Αποθέωση Στάνκοβιτς στο χατ τρικ επί της Πάρμα


Η Ίντερ επανήλθε στις επιτυχίες, με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς να στήνει ένα προσωπικό πάρτι αφού με τρία γκολ οδήγησε τους πρωταθλητές στο 5-2 επί της Πάρμα. Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες η πορεία της Μίλαν προς την επιστροφή στο θρόνο σταμάτησε στη Γένοβα. Η Σαμπντόρια την κράτησε στο 1-1 και επιτρέπει στη Λάτσιο να μειώσει στον πόντο, αν βέβαια επικρατήσει της Κατάνια. Mε το ίδιο σκορ έληξε και το μίνι ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Φιορεντίνα.


Χορταστικός αγώνας έγινε στο Τζιουζέπε Μεάτσα, όπου ο Ερνάν Κρέσπο άνοιξε το σκορ με τακουνάκι στο 4'. Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς ισοφάρισε στο 18' με ένα από τα κλασικά μακρινά σουτ που επιχειρεί, για να διαμορφώσει ένα λεπτό αργότερα και το 2-1 εκμεταλλευόμενος πάσα του Μπιαμπανί. Στο 23' ο Καμπιάσο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Σνάιντερ για το 3-1 μέσα σε ένα μαγικό πεντάλεπτο για τους «νερατζούρι». Σε 3-2 μείωσε και πάλι ο Κρέσπο (36') όταν νίκησε με το δεξί τον Καστελάτζι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ένα γκολ του Τιάγκο Μότα (72') και ένα του Στάνκοβιτς (75'), έφταναν για το 5-2. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σέρβος αποσύρθηκε από τον Ράφα Μπενίτεθ και πήρε το χειροκρότημα όλου του κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες για το χατ τρικ που πέτυχε. Η Ίντερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς τραυματίστηκε στο 88' ο Σνάιντερ, αλλά είχαν γίνει ήδη και οι τρεις αλλαγές. Η μάχη των σκόρερ βρήκε νικητή τον Τζιανπάολο Πατσίνι (σε σχέση με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς). Ο Ιταλός επιθετικός έχει σκοράρει πλέον τα τελευταία πέντε γκολ της Σμαπντόρια, μετά και το χατ-τρικ επί της Λέτσε. Αυτή τη φορά αρκέστηκε να “χτυπήσει” μία φορά, αλλά αυτή αρκούσε για να χαρίσει το βαθμό στους Γενοβέζους. Δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Ρομπίνιο είχε ανοίξει το σκορ για τη Μίλαν. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι άφησε εκτός αποστολής τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Στο Τορίνο, η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Φιορεντίνα με τους "βιόλα" να περνούν δύσκολες ώρες όποτε ταξιδεύουν στο Πιεμόντε. Με 231 γκολ άλλωστε είναι η ομάδα απέντι στην οποία η "Κυρία" έχει σκοράρει περισσότερες φορές στο Καμπιονάτο. Με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς στον πάγκο ο σύλλογος της Τωσκάνης δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα εκτός έδρας νίκη. Είχε όλα τα εχέγγυα να το κάνει αυτό όταν προηγήθηκε στο 4' με αυτογκόλ του Μότα. Το κακό όμως για τη Φιορεντίνα είναι ότι εφέτος είναι εξαιρετικά αδύναμη στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων της. Έτσι έγινε και στο "Κομουνάλε" με τον Πέπε να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους "μπιανκονέρι". Στο 88' οι "βιόλα" έμειναν με δέκα, αλλά τελικά άντεξαν και κράτησαν τη "Γιούβε" στην τρίτη ισοπαλία στα τελευταία 4 παιχνίδια της.
Η δεύτερη Λάτσιο δεν εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των παραπάνω δύο ομάδων με αποτέλεσμα αφενός να μην να κλείσει την ψαλίδα από την κορυφή αφετέρου να μην ανοίξει την απόσταση από την τρίτη θέση. Έμεινε στο 1-1 με την Κατάνια στο Ολίμπικο μετά από δύο γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αργεντινός Σιλβέστρε άνοιξε το σκορ στο 44' για τους Σικελούς, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, μια και ο Βραζιλιάνος Ερνάνες ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για τους Ρωμαίους.
Από τις χαμένες της αγωνιστικής ήταν και η Νάπολι, αφού ηττήθηκε στο "Φρίουλι" από την Ουντινέζε. Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε έδωσε ένα προσωπικό σόου απέναντι στους "παρτενοπέι" και με τρία γκολ "τιμώρησε" τον άλλοτε συμπαίκτη του Φάμπιο Κουαλιαρέλα (ήταν εκτός αποστολής) που το περασμένο καλοκαίρι έφυγε για το Νότο. Για την ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι εκείνος που μείωσε ήταν ο Σλοβάκος Χάμσικ, χωρίς όμως να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα.
Λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο "Νταλ'Άρα" μετά από έντονη χιονόπτωση δεν έγινε η αναμέτρηση μεταξύ της Μπολόνια και της Κιέβο. Σε κακή κατάσταση ήταν και το χορτάρι στο "Μάριο Ριγκαμόντι", με αποτέλεσμα το 0-0 μεταξύ της Μπρέσια και της Τζένοα να μην αλλάξει μέχρι τέλους. Ο Παναγιώτης Κονέ μπήκε στο 85' αντί του Ντιαμάντι, χωρίς να προλάβει να κάνει κάτι εξαιρετικό.
Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής
Σαμπντόρια-Μίλαν 1-1 (59' Πατσίνι - 43' Ρομπίνιο)

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 1-1(83' Πέπε - 4' αυτ. Μότα)

Ίντερ-Πάρμα 5-2
(18', 19', 75' Στάνκοβιτς, 23' Καμπιάσο, 72' Μότα - 4', 36' Κρέσπο)
Μπάρι-Τσεζένα 1-1
(64' Καπούτο - 62' Κολούτσι)
Μπολόνια-Κιέβο - Αναβλήθηκε λόγω χιονιού

Μπρέσια-Τζένοα 0-0
Κάλιαρι-Λέτσε 3-2
(6', 15' Μάτρι, 28' Κανίνι - 54' Ολιβέρα, 81' Ντι Μικέλε)
Λάτσιο-Κατάνια 1-1 (45' Ερνάνες - 44' Σιλβέστρε)
Ουντινέζε-Νάπολι 3-1
(16'πεν., 45', 57' Ντι Νατάλε - 58' Χάμσικ)
Παλέρμο-Ρόμα 21:45

Σαμπντόρια - Μίλαν 1-1


Γιουβέντους - Φιορεντίνα 1-1 

 
Ίντερ - Πάρμα 5-2


Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Βαθμολογίες πρωταθλημάτων:

add this from HERE!
 
back to top