Το καφενείο του ζωντανού στοιχήματος sfhka.blogspot μεταφέρθηκε σε δικό του SITE επισκεφτείτε το www.sfhka.org

powered by Agones.gr - opap

Join the Linkwise Affiliate Network!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 1-2


Ούτε αυτή τη φορά ο Αστέρας κατάφερε να κερδίσει στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες έχασαν με 2-1 από την Ξάνθη και γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα. Αυτή ήταν το πρώτο εκτός έδρας "τρίποντο" για την ακριτική ομάδα.

Εικόνα του αγώνα

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν εντυπωσιακά στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν όσες ευκαιρίες δεν είχαν κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στο 4o λεπτό ο Μπαστία βρήκε ορατό το διάδρομο προς την εστία του Λυμπερόπουλου, έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να απομακρύνει στη δεξιά του γωνία. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Αράς «χόρεψε» τους αμυντικούς της Ξάνθης, σημάδεψε το δεύτερο δοκάρι και ο Ορόθκο που βρέθηκε σ’ εκείνο το σημείο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο καταιγιστικός Αστέρας έφτασε κοντά στο γκολ και στο 6o λεπτό με τον Μπακασέτα. Ο 17χρονος επιθετικός, στην πρεμιέρα του στο βασικό σχήμα, μπήκε στην περιοχή και με αριστερό σουτ ανάγκασε το Λυμπερόπουλο να κάνει ακόμα μια καλή απόκρουση.
Μετά από όλες αυτές τις χαμένες ευκαιρίες, ήρθε η ώρα για το πρώτο γκολ του Αστέρα στους αγώνες κόντρα στην Ξάνθη. Ο Ροζέριο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Μπαστία με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης.
Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν το εκρηκτικό πρώτο μισάωρο με ευκαιρία του Ροζέριο στο 29’. Ο Βραζιλιάνος μετά από ωραία ενέργεια του Μπακασέτα και ασίστ του Καρέρα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, αλλά ηττήθηκε.
Η Ξάνθη, η οποία δεν είχε φανεί επιθετικά μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα, κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Κατόνγκο. Για την ακριτική ομάδα ακολούθησαν ακόμα καλύτερες στιγμές, κυρίως λόγω της εισόδου του Μαρσελίνιο.
Ο Βραζιλιάνος κέρδισε πέναλτι και ο Κιντάνα κόντρα στη ροή του αγώνα έκανε το Αστέρας - Ξάνθη 1-2.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κατόνγκο, ο οποίος μόνος από τη γραμμή του τέρματος έστειλε την μπάλα άουτ!
Τα "αίματα άναψαν" στο 53’ όταν ο διαιτητής Θάνος απέβαλε τον Κατόνγκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στην εξέλιξη της φάσης την κόκκινη κάρτα είδε και ο Αργυρόπουλος για… αναίτια διαμαρτυρία.
Ο Αστέρας αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης και έφτασε κοντά, σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά ο Ουριμπάρι, στο 63o λεπτό, σε τετ-α-τετ είδε το Λυμπερόπουλο να απομακρύνει εντυπωσιακά, ενώ και ο τερματοφύλακας της Ξάνθης ήταν νικητής και στην κοντινή κεφαλιά του Φυτανίδη (68’).
Η απάντηση της Ξάνθης ήρθε στο 74’ με φοβερό σουτ του Κατόνγκο στο οποίο η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.


Κλειδί του αγώνα
Όταν παρουσιάζεις ανικανότητα στο τελείωμα των φάσεων και στις πέντε κλασικές ευκαιρίες κάνεις μόνο ένα γκολ, τότε δεν μπορείς να απαιτείς πολλά πράγματα από έναν αγώνα.
MVP

Ο Μαρσελίνιο. Ο Βραζιλιάνος έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση και φρόντισε να το δείξει καλά στους παίκτες του Αστέρα. Από τη στιγμή που μπήκε στον αγώνα άλλαξε την επιθετική εικόνα της Ξάνθης, κέρδισε το πέναλτι και κράτησε πίσω την ομάδα των Αρκάδων.
Αδύναμος κρίκος

Ο Αργυρόπουλος. Τη στιγμή που η ομάδα του αποκτά αριθμητικό πλεονέκτημα δεν έχει λόγο να μιλήσει στο διαιτητή. Ο νεαρός αμυντικός μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετέτρεψε σε μειονέκτημα το πλεονέκτημα.

Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Γκάγκας, Ποντίκης






Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης:

Ματίας Ντεγκρά, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ντάνιελ Ορόθκο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Ρουμπέν Πουλίδο, Μάρτινς Ροζέριο (61' Σωκράτης Φυτανίδης), Σεμπαστιάν Καρέρα (46' Κώστας Φορτούνης), Αντριαν Μπαστία, Αντώνης Λαδάκης, Σαλίμ Αράς, Αναστάσιος Μπακασέτας (63' Εμανουέλ Φράνκου)

Ξάνθη:

Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Κιμ Τζάγκι, Ολουμπάγιο Αντεφέμι, Θανάσης Κωστούλας, Δημήτρης Κομεσίδης, Τζορτζ Μπόατενγκ (70' Εμμανουήλ Μπέρτος), Θοδωρής Βασιλακάκης (31' Μαρσελίνιο Λέιτε), Ντιέγκο Κιντάνα, Κώστας Φλίσκας, Δημήτρης Σουάνης (57' Ζντένο Στέρμπα), Κρίστοφερ Κατόνγκο
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Βαθμολογίες πρωταθλημάτων:

add this from HERE!
 
back to top