Το καφενείο του ζωντανού στοιχήματος sfhka.blogspot μεταφέρθηκε σε δικό του SITE επισκεφτείτε το www.sfhka.org

powered by Agones.gr - opap

Join the Linkwise Affiliate Network!

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Europa Leagu

Η Σαμπντόρια αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Europa Leagueμετά την ήττα από την Αϊντχόφεν και έτσι έχουμε ήδη την πρώτη μεγάλη έκπληξη της 5ης αγωνιστικής των ομίλων. Απίστευτο ρεκόρ για τους αδελφούς Ντέγκεν στο Γιούνγκ Μπόις-Στουτγάρδη.

Γάνδη-Λέφσκι 0-0
Στη Γένοβα η Σαμπντόρια έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, αλλά τελικά δεν ευτύχησε να πάρει ούτε τον πόντο κόντρα στην Αϊντχόφεν. 



Ο Πατσίνι σκόραρε το 6ο συνεχόμενο προσωπικό, αλλά και ομαδικό τέρμα, αφού είναι ο μόνος που βρίσκει δίχτυα από τη "Ντόρια". Παρά το ότι οι Ολλανδοί δέχθηκαν το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δεν πτοήθηκαν. Ο Όλα Τοϊβόνεν ισοφάρισε στο 52' και εκμεταλλεύτηκε την "παγωμάρα" των γηπεδούχων μετά το 2-1 της Μέταλιστ επί της Ντεμπρετσένι. Ο υψηλόσωμος επιθετικός βρήκε χώρο στο 89' και δεν συγχώρησε για το τελικό 1-2. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση διεκόπη για 9', λόγω προβλήματος με τα φώτα του γηπέδου.
Αντιμέτωπη με μία απρόσμενη απώλεια βρέθηκε η Μέταλιτ στο Χάρκοβο. Η αδιάφορη και ουραγός Ντεμπρετσένι στο 48', αλλά σχεδόν άμεσα ο Μπόντι ισοφάρισε για τους Ουκρανούς, οι οποίοι λυτρώθηκαν στο παρά 2'.
Mε καθυστέρηση μισής ώρας άρχισε η αναμέτρηση της Γιούνγκ Μπόις με τη Στουτγάρδη για τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης. Οι κακές καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον διαιτητή της αναμέτρησης να περιμένει για να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να συνεχίσουν να έχουνπροβάδισμα πρόκρισης έναντι στη Χετάφε. Για καλή τους τύχη ήξεραν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Οντένσε με τους Ισπανούς, αφού στο 92' ο Αντρέασεν ισοφάρισε το γκολ του Ρίος από το 17'. Έτσι τα πράγματα άλλαξαν στο "Stade De Suisse", με τους Ελβετούς να σκοράρουν τρεις φορές σε 4' και να παίρνουν το εισιτήριο πήρε από τους Γερμανούς.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η κόντρα των δίδυμων αδελφών Ντέγκεν, του Ντάβιντ της Γιούνγκ Μπόις και του Φίλιπ της Στουτγάρδης. Είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει σε παιχνίδι ευρωπαϊκών κυπέλλωνκαι η 5η συνολικά στην ιστορία που αδέλφια βρίσκονται αντιμέτωπα.

Στους -18 βαθμούς της Αγίας Πετρούπολης "πάγωσαν" οι ελπίδες της Άντερλεχτ για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Παρά το ότι ήταν αδιάφορη και προέρχονταν από το γλέντι για τον τίτλο η Ζενίτ επικράτησε με 3-1 των Βέλγων και έχρισε την ΑΕΚ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ο Ιόνοφ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σπαλέτι, η οποία ήταν καλύτερη των Βέλγων. Στην επανάληψη ο Μπουχάροφ ανέβασε το δείκτη του σκορ, αλλά μία κεφαλιά του Κανού έβαλε την Άντερλεχτ ξανά στο κόλπο (2-1). Με τη σέντρα ο Χούζτι τελείωσε την υπόθεση νίκη.
Οι συνθέσεις:
Ζενίτ: Μαλαφέεφ, Κρίζανατς, Μέιρα, Λόμπαερτς, Μπουχάροφ (65' Κανούνικοφ), Ντάνι, Σιρόκοφ, Ροσίνα (73' Χούζτι), Ζιριάνοφ, Λούκοβιτς, Ιόνοφ
Άντερλεχτ: Προτό, Μάζουτς, Λέσιακς, Πόλακ, Κανού, Λέζεαρ (46' Σουάρεζ), Λουκάκου (77' Ντε Σούτερ), Μάρεσεκ (68' Μπαντιμπάνγκα), Γιούχασζ, Ζιλέ


Οντένσε - Χετάφε 1-1



Σαμπντόρια - Αϊντχόφεν 1-2



Γιούνγκ Μπόις - Στουτγάρδη 4-2

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Βαθμολογίες πρωταθλημάτων:

add this from HERE!
 
back to top