Το καφενείο του ζωντανού στοιχήματος sfhka.blogspot μεταφέρθηκε σε δικό του SITE επισκεφτείτε το www.sfhka.org

powered by Agones.gr - opap

Join the Linkwise Affiliate Network!

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πάγωσε στο Πόζναν και αποκλείστηκε η Γιουβέντους, σοκ και για τη Σαμπντόρια

Η Γιουβέντους είναι το πρώτο μεγάλο "θύμα" των ομίλων του Europa League μετά το ισόπαλο 1-1 στο Πόζναν, μένοντας εκτός συνέχειας. Νοκ άουτ και η Σαμπντόρια, η οποία έκανε αρχή στην ιταλική τραγωδία. Απίστευτο ρεκόρ για τους αδελφούς Ντέγκεν στο Γιούνγκ Μπόις-Στουτγάρδη


Η Γιουβέντους ταξίδεψε στο Πόζναν με πολλά προβλήματα τραυματισμών και ανάγκη νίκης για να μπορέσει να ελπίζει. Η διοίκηση της "Κυρίας" προσπάθησε να πείσει τον διαιτητή της αναμέτρησης να αναβάλλει την αναμέτρηση, αφού το θερμόμετρο έδειχνε -11 και ο αγωνιστικός χώρος ήταν παγωμένος. Ο Πορτογάλος Φερνάντο Τεσέιρα δεν πείστηκε και διέταξε να ξεκινήσει η αναμέτρηση. Στον αγωνιστικό χώρο οι "μπιανκονέρι" είχαν πολλά προβλήματα και γι' αυτό στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε ο 18χρονος, Βιτσέντζο Καμιλιέρι. Η Λεχ ευτύχησε να προηγηθεί στο 11' και να κρατά στα χέρια την υπόθεση πρόκριση. Οι Τορινέζοι πίεσαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Ιακουίντα στο 84'. Δεν τους έφθανε όμως αυτό αφού και σε περίπτωση ισοβαθμίας οι Πολωνοί είναι από πάνω. Το τελικό 1-1 δεν άλλαξε και η "Κυρία" αποχαιρέτησε το Europa League πριν καν μπει στη νοκ άουτ φάση.
Στο άλλο παιχνίδι ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε δις και οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι σε νίκη-πρωτιά επί της Σάλτσπουργκ. Οι "πολίτες" ισοφάρισαν το ρεκόρ των 9 συνεχόμενων παιχνιδιών με γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ευελπιστούν ότι θα το σπάσουν στο τελευταίο τους παιχνίδι στον όμιλο, με αντίπαλο τη Γιουβέντους στο Τορίνο.
Στο 2ο όμιλο η Λεβερκούζεν εξασφάλισε την πρώτη θέση, κερδίζοντας μέσα στο "Λέρκενταλ" τη Ρόζενμποργκ. Ο Σαμ σκόραρε στο 35' για τις "ασπιρίνες" και διαμόρφωσε από νωρίς το τελικό αποτέλεσμα. Οι Νορβηγοί πίεσαν για την ισοφάριση, δεν τα κατάφεραν και έτσι έμειναν εκτός συνέχειας.
Οι συνθέσεις:
Ρόζενμποργκ: Όρλουντ, Λούστινγκ, Ντορσίν, Ανάν, Μπιάρσμιρ, Μόλσκρεντ, Ντέμιντοφ, Ίβερσεν, Σκιέλμπρεντ, Χένρικσεν, Πρίτσα.
Λεβερκούζεν: Γκίφερ, Ράιναρτζ, Χίπια, Φρίντριχ, Μπέντερ, Χέλμες (85' Κάστρο), Μπάλιτς, Βίντα, Σαμ (68' Καπλάν), Κάντλετς, Γιόργκενσεν (78' Ντερντιγιόκ).
Στον 3ο όμιλο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Γάνδη αξιοποίησαν την έδρα τους με το ίδιο σκορ (1-0) με τους Βέλγους να γίνονται φαβορί για να ακολουθήσουν τα "λιοντάρια" στην επόμενη φάση. Θα πρέπει, ωστόσο, να αντέξει την τελευταία αγωνιστική στη Λίλλη, όπου η τοπική ομάδα θα θέλει μόνο τη νίκη για να την αφήσει εκτός.
Στη Γένοβα η Σαμπντόρια έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, αλλά τελικά δεν ευτύχησε να πάρει ούτε τον πόντο κόντρα στην Αϊντχόφεν. Ο Πατσίνι σκόραρε το 6ο συνεχόμενο προσωπικό, αλλά και ομαδικό τέρμα, αφού είναι ο μόνος που βρίσκει δίχτυα από τη "Ντόρια". Παρά το ότι οι Ολλανδοί δέχθηκαν το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δεν πτοήθηκαν. Ο Όλα Τοϊβόνεν ισοφάρισε στο 52' και εκμεταλλεύτηκε την "παγωμάρα" των γηπεδούχων μετά το 2-1 της Μέταλιστ επί της Ντεμπρετσένι. Ο υψηλόσωμος επιθετικός βρήκε χώρο στο 89' και δεν συγχώρησε για το τελικό 1-2. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση διεκόπη για 9', λόγω προβλήματος με τα φώτα του γηπέδου.
Αντιμέτωπη με μία απρόσμενη απώλεια βρέθηκε η Μέταλιτ στο Χάρκοβο. Η αδιάφορη και ουραγός Ντεμπρετσένι στο 48', αλλά σχεδόν άμεσα ο Μπόντι ισοφάρισε για τους Ουκρανούς, οι οποίοι λυτρώθηκαν στο παρά 2'.
Mε καθυστέρηση μισής ώρας άρχισε η αναμέτρηση της Γιούνγκ Μπόις με τη Στουτγάρδη για τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης. Οι κακές καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον διαιτητή της αναμέτρησης να περιμένει για να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να συνεχίσουν να έχουν προβάδισμα πρόκρισης έναντι στη Χετάφε. Για καλή τους τύχη ήξεραν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Οντένσε με τους Ισπανούς, αφού στο 92' ο Αντρέασεν ισοφάρισε το γκολ του Ρίος από το 17'. Έτσι τα πράγματα άλλαξαν στο "Stade De Suisse", με τους Ελβετούς να σκοράρουν τρεις φορές σε 4' και να παίρνουν το εισιτήριο πήρε από τους Γερμανούς.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η κόντρα των δίδυμων αδελφών Ντέγκεν, του Ντάβιντ της Γιούνγκ Μπόις και του Φίλιπ της Στουτγάρδης. Είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει σε παιχνίδι ευρωπαϊκών κυπέλλων και η 5η συνολικά στην ιστορία που αδέλφια βρίσκονται αντιμέτωπα.
Στους -18 βαθμούς της Αγίας Πετρούπολης "πάγωσαν" οι ελπίδες της Άντερλεχτ για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Παρά το ότι ήταν αδιάφορη και προέρχονταν από το γλέντι για τον τίτλο η Ζενίτ επικράτησε με 3-1 των Βέλγων και έχρισε την ΑΕΚ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ο Ιόνοφ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σπαλέτι, η οποία ήταν καλύτερη των Βέλγων. Στην επανάληψη ο Μπουχάροφ ανέβασε το δείκτη του σκορ, αλλά μία κεφαλιά του Κανού έβαλε την Άντερλεχτ ξανά στο κόλπο (2-1). Με τη σέντρα ο Χούζτι τελείωσε την υπόθεση νίκη.
Οι συνθέσεις:
Ζενίτ: Μαλαφέεφ, Κρίζανατς, Μέιρα, Λόμπαερτς, Μπουχάροφ (65' Κανούνικοφ), Ντάνι, Σιρόκοφ, Ροσίνα (73' Χούζτι), Ζιριάνοφ, Λούκοβιτς, Ιόνοφ
Άντερλεχτ: Προτό, Μάζουτς, Λέσιακς, Πόλακ, Κανού, Λέζεαρ (46' Σουάρεζ), Λουκάκου (77' Ντε Σούτερ), Μάρεσεκ (68' Μπαντιμπάνγκα), Γιούχασζ, Ζιλέ
Τα αποτελέσματα της Τετάρτης
8ος Όμιλος
Γιουνγκ Μπόις-Στουτγκάρδη 4-2(41' Ντέγκεν, 78' Σούτερ, 81', 82' Μάγιουκα - 48' Πογκρέμπνιακ, 68' Σίπλοκ)

Οντένσε-Χετάφε 1-1(92' Αντρέασεν - 17' Ρίος)

7ος Όμιλος
Ζενίτ-Άντερλεχτ 3-1(12' Ιόνοφ, 65' Μπουχάροφ, 88' Χούζτι - 87' Κανού)

Χάιντουκ - ΑΕΚ 1-3(90' Μπούλιατ -  52' πεν. Σκόκο, 61' Μανωλάς, 84' Μπλάνκο)
9ος Όμιλος
Μέταλιστ-Ντέμπρετσεν 2-1(52' αυτ. Μπόντι, 88' Ολέινικ- 48' Τσβίτκοβικς)

Σαμπντόρια-Αϊντχόφεν 1-2(45+3' Πατσίνι - 51', 90' Τοϊβόνεν

1ος όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι-Σάλτσμπουργκ 3-0(18', 65' Μπαλοτέλι, 78' Τζόνσον)

Λεχ Πόζναν-Γιουβέντους 1-1(12' Ρούντνεβς - 84' Ιακουίντα)
2ος Όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης-Άρης 2-3(11' Φορλάν, 16' Αγουέρο - 2', 51' πεν. Κόκε, 84' Λαζαρίδης)

Ρόζενμποργκ-Λεβερκούζεν 0-1(35' Σαμ)
3ος Όμιλος
Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Λιλ 1-0(28' Πόλγκα)

Γάνδη-Λέφσκι 1-0(77' Γουάλας)

Οντένσε - Χετάφε 1-1


Σαμπντόρια - Αϊντχόφεν 1-2


Γιούνγκ Μπόις - Στουτγάρδη 4-2 


Λεχ Πόζναν - Γιουβέντους 1-1 


Ζενίτ - Άντερλεχτ 3-1 


Μέταλιστ - Ντεμπρετσένι 2-1


Ρόζενμποργκ - Λεβερκούζεν 0-1


Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Λιλ 1-0 
 
 
Γάνδη - Λέφσκι Σόφιας 1-0 


Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Βαθμολογίες πρωταθλημάτων:

add this from HERE!
 
back to top