Το καφενείο του ζωντανού στοιχήματος sfhka.blogspot μεταφέρθηκε σε δικό του SITE επισκεφτείτε το www.sfhka.org

powered by Agones.gr - opap

Join the Linkwise Affiliate Network!

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ατλέτικο Μαδρίτης - Άρης 2-3

Εγραψε ιστορία ο Αρης με τη νίκη του στη Μαδρίτη επί της κατόχου του Europa League Ατλέτικο (3-2). Πλέον οι "κίτρινοι" θέλουν τρίποντο εναντίον της Ρόζενμποργκ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (16/12, 20:00) για να προκριθούν πανηγυρικά στους 32. Κούπερ: "Απολαμβάνουμε τη στιγμή"
Εικόνα αγώνα


Η πρώτη εικόνα του "Βιθέντε Καλντερόν" ήταν άκρως ενθαρρυντική για την αγωνιστική ανάκαμψη και το μεγάλο αποτέλεσμα που τόσο είχε ανάγκη η ομάδα του Κούπερ.

Πριν καλά καλά οι παίκτες βρουν τις θέσεις τους στο τερέν, ο Άρης έφτασε στο γκολ με σκόρερ -επιτέλους- τον Κόκε. Η φάση του 2ου λεπτού αξίζει αναλυτικής περιγραφής: ο Ντε Χέα δεν μπλόκαρε την μπάλα στην έξοδό του, ο Μενδρινός το εκμεταλλεύτηκε, σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Κόκε που ακολουθούσε με σουτ στην κίνηση έκανε. Το 0-1 πανηγυρίστηκε δεόντως από τους φίλους του Άρη οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών (και) στη Μαδρίτη.

Η Ατλέτικο έσπευσε προς άμεση απάντηση και δεν άργησε να βρει διεξόδους προς την εστία του Σηφάκη. Στο 11ο λεπτό οι "ροχιμπλάνκος" έκρυψαν την μπάλα έξω από την περιοχή και ο Σιμάο την έστειλε στο δοκάρι πριν ο Φορλάν με πλασέ από τη μικρή περιοχή ισοφαρίσει.

Στο επόμενο πεντάλεπτο οι Ισπανοί πέτυχαν την ανατροπή. Ο Αγουέρο με φοβερό σπριντ άφησε μέτρα πίσω τους κεντρικούς αμυντικούς του Άρη και με ωραίο πλασέ μετέτρεψε το 0-1 του 2ου λεπτού σε 2-1, στο 16'.

Το γεμάτο ανατροπές πρώτο 15λεπτο διαδέχθηκε ένα ημίωρο χωρίς κάτι το σπουδαίο. Μετά το 2-1 του Αγουέρο η επόμενη καλή φάση ήρθε στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου με το δοκάρι της Ατλέτικο σε προσπάθεια του Βανγκέλι να απομακρύνει σέντρα του Ουιφαλούσι.

Παρά το γεγονός ότι η Ατλέτικο μπήκε... φουριόζα στο δεύτερο μέρος, η ομάδα που σκόραρε ήταν ο Άρης. Στο 51ο λεπτό ο Λαζαρίδης προωθήθηκε σε εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού και ο Ντομίνγκες τον ανέτρεψε. Ο Ιβάν Μπόμπεκ έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Κόκε για δεύτερη φορά στη βραδιά πήγε στην κερκίδα των φίλων του Άρη για τους πανηγυρισμούς...

Το καλύτερο, όμως, για τον Άρη δεν είχε έρθει ακόμα. Στο 81ο λεπτό, και μετά από διαδοχικές αποκρούσεις των παικτών της Ατλέτικο στη γραμμή τέρματος, η μπάλα έφτασε στον Λαζαρίδη, ο οποίος με υπερπροσπάθεια έκανε το σουτ της νίκης. Το τρίτο γκολ του Έλληνα αμυντικού με τη φανέλα του Άρη ήταν και το γκολ της καριέρας του.

Κλειδί αγώνα
Οι αλληλοκαλύψεις και οι κοντινές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών του Άρη. Η πίεση άρχιζε από τον πρώτο επιθετικό (γι' αυτό κουράστηκε και έγινε αλλαγή ο Κόκε), και τελείωνε στους δύο στόπερ.

MVP
Ο Νίκος Λαζαρίδης ήταν συγκλονιστικός, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Κόκε ενώ έδωσε συνέχεια στο εκπληκτικό φετινό σερί του στο σκοράρισμα.

Αδύναμος κρίκος
Το κέντρο άμυνας της Ατλέτικο ήταν -ως συνήθως- ιδιαίτερα ευάλωτο. Τόσο το πρώτο όσο και το τρίτο γκολ του Άρη προήλθαν από αλλεπάλληλα σουτ τα οποία ουδείς από τους "ροχιμπλάνκος" αμυνόμενους -του γκολκίπερ συμπεριλαμβανομένου- κατάφερε να απομακρύνει.



Το live του αγώνα


Δείτε εδώ την εξέδρα με τους φιλάθλους του Άρη.

2ο λεπτό,
ΓΚΟΛ! Μετά από λάθος έξοδο του Ντε Χέα και φάση διαρκείας στα καρέ της Ατλέτικο, ο Μενδρινός με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κόκε με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1 για τον Άρη.  Δείτε εδώ τη φάση του 0-1.
12ο λεπτό, ΓΚΟΛ! Οι παίκτες της Ατλέτικο αλλάζουν ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή του Άρη, ο Σιμάο σουτάρει, η μπάλα σταματά στο δοκάρι του Σηφάκη και ο Φορλάν που παίρνει την απόκρουση τη στέλνει στα δίχτυα. Δείτε εδώ τη φάση.

13ο λεπτό: Σουτ Αγουέρο αποκρούει με δυσκολία ο Σηφάκης.

16ο λεπτό, ΓΚΟΛ!
Μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Άρη, ο  Αγουέρο κερδίζει στο σπριντ τα δύο στόπερ της ομάδας του Κούπερ και με ωραίο πλασέ νικά τον Σηφάκη. Δείτε εδώ τη φάση.

46ο λεπτό: Ο Ουιφαλούσι γυρίζει την μπάλα από τα δεξιά και ο Βανγκέλι στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη. Δείτε εδώ τη φάση.

48ο λεπτό: Ατομική ενέργεια του Ρέγες. Ο Ισπανός μέσος φτάνει στη γωνία της μεγάλης περιοχής του Αρη, πλασάρει με το αριστερό και η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

50ο λεπτό: Ο Ντομίνγκες τραβά από την φανέλα τον Λαζαρίδη στη μεγάλη περιοχή της Ατλέτικο και ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτι.

51ο λεπτό, ΓΚΟΛ! Ο Κόκε εκτελεί με δύναμη και ευστοχεί. Δείτε εδώ το γκολ.

53ο λεπτό: Λάθος συννενόηση Σηφάκη - Οριόλ, ο Φορλάν πλασάρει, η μπάλα κοντράρει στο πόδι του Σηφάκη και ο Αγουέρο που παίρνει το "ριμπάουντ" αστοχεί.
62ο λεπτό: Ο Σηφάκης πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση στη δεξιά του γωνία, σε σουτ του Φορλάν.

81ο λεπτό, ΓΚΟΛ! Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ατλέτικο ο Λαζαρίδης σκοράρει με σουτ από το σημείο του πέναλτι. Δείτε εδώ τη φάση του 2-3.

Δείτε εδώ τους πανηγυρισμούς φιλάθλων και παικτών του Άρη στο τέλος της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Χέα, Αντόνιο Λόπεθ (Μέριδα 86'), Σουάρεθ, Τιάγκο (Ραούλ Γκαρσία 86'), Γκοντίν, Ουιφαλούσι, Ντομίνγκεζ, Ρέγες, Σιμάο (Τιάγκο Κόστα 74'), Φορλάν, Αγουέρο.

Άρης:
Σηφάκης, Οριόλ, Τόχα, Μίσελ, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Φατί, Μενδρινός (Καζναφέρης 72'), Χαβίτο, Κόκε (Πρίττας 77'), Τσέζαρεκ (Ρουίς 83').

Διαιτητής: Ιβάν Μπόμπεκ
Βοηθοί: Τόμισλαβ Πέτροβιτς / Μίρο Γκργκιτς



Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Βαθμολογίες πρωταθλημάτων:

add this from HERE!
 
back to top